-20% na kavče na zalogi s kodo UDOBNO20 | Prihranite že danes →
Pomlad doma in na prostem | Poiščite navdih →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

TOP 5:
Najlepša božična darila

Iskanje primernih božičnih daril za vaše najdražje je lahko izziv. Zato smo za vas pripravili nasvete za najlepša in najbolj praktična božična darila, ki bodo nasmejala vašo mamo, prijateljico in vašo partnerko.

Sveče, svečniki, aroma svetilke

Dišeče sveče lahko ustvarijo sproščujoče razpoloženje, zato so odlično darilo za sestro, mamo, babico ali sodelavko. Izberete lahko na primer originalne sveče blagovne znamke Piacenza Art, ki nimajo le omamnega vonja, ampak tudi čudovit dizajn. Odlična alternativa so lahko tudi izparilniki, difuzorji ali dizajnerski svečniki.

Pisarniški pripomočki

Različne vrste zvezkov, dnevnikov, koledarjev, planerjev ali pripomočkov za pisanje so prav tako priročna darila za božič.

Za strastne kuharje lahko kupite priročen blok, v katerega bodo lahko beležili svoje najljubše recepte in kulinarične dogodivščine. Navdušenci nad potovanji pa bodo navdušeni nad lepim potovalnim dnevnikom.

Kuhinjski pripomočki

Vsaka gospodinja bo cenila kuhinjskega robota, ki večino težkega dela opravi namesto nje. Z njim je priprava enostavna, hitra in skoraj brez nereda.

Gurmani bodo prijetno presenečeni nad električnim žarom za raclette in fondue. Na Bonami pa boste našli še veliko drugih pametnih pomočnikov. Na spodnji povezavi si lahko ogledate celotno ponudbo izdelkov.

Neonski znaki Candy Shock

Letošnji trend so neonske luči, ki vsakemu temnemu kotičku doma ali celo pisarni dodajo piko na i, sijaj in igrivost.

Pri Bonami vam ponujamo te izvirne svetlobne dodatke od okoljsko ozaveščene blagovne znamke Candy Shock, kar pomeni, da so te luči varnejše in okolju prijaznejše od drugih izdelkov v tej kategoriji. So odlično božično darilo za vašo sestro, prijateljico ali celo vaše otroke.

Modeli za peko

Zadnji nasvet za božično darilo so izvirni kalupi za peko, s katerimi bodo sladice izstopale ne le po okusu, temveč tudi po domiselni in dekorativni obliki. Tako bo tudi najbolj običajen kolač dobil povsem nov čar.

Priporočamo na primer zlate modele za peko znamke Bonami Selection, ki so narejeni iz litega aluminija in imajo nelepljivo površino.