ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

5 nasvetov za interier obarvan v naravnih odtenkih

Ste vedno hrepeneli po svetlem domu, polnem naravnih odtenkov, a se za to niste odločili prav zaradi vzdrževanja in čiščenja? Izberite pohištvo, tekstil in dodatke iz kakovostnih materialov, s katerimi notranjost ne bo le prijetna, ampak tudi enostavna za vzdrževanje. Za vas smo pripravili nekaj idej.

Prepričajte se, da je dom v naravnih tonih odlična izbira tudi za vas. ♥

1. nasvet: Izberite barvno paleto

Nato se ga držite pri urejanju. Biti mora dovolj vsestranska, da jo lahko kombinirate z drznejšimi poudarki.

Kredno bela se bo dobro ujemala z zelo svetlo sivo in bež podtoni. Obe barvi papolepšata prostor in se ujemata z vsemi stili pohištva.

2. nasvet: Dodajte intenzivnejše barve

Osnovno paleto dopolnite z bogatimi zemeljskimi odtenki, kot so temno zelena, terakota ali rjava. Te barve se lahko pojavijo na odejah, blazinah ali celo zavesah.

Vsaki notranjosti bodo dodali barvitost in sproščenost. Hkrati pa bodo popestrili osnovno barvno paleto.

3. nasvet: Izberite kakovostne materiale

Poskrbite za kakovosten tekstil, kar se vam bo obrestovalo že pri prvem čiščenju ali pranju. Žamet, velur in kakovostno usnjeno oblazinjenje je enostavno za vzdrževanje.

Ste v dvomih, ali izbrati naravna ali sintetična vlakna ali celo kombinacijo obeh? To je odvisno od tega, katere lastnosti izdelka so za vas najpomembnejše. Vsak kakovostni material ima različne prednosti.

Sintetične preproge so odlična izbira za pogosto čiščenje in jih še posebej cenijo družine z otroki. Volnene preproge zahtevajo večjo naložbo, vendar so zelo prijetne na otip in zdržijo desetletja.

4. nasvet: Plastenje

Plastite lahko vse: zavese, blazine in drug hišni tekstil. Za okna so primerne težje zavese ter tanjše, naravne in prosojne tkanine. Različne blazine iz različnih materialov, kot sta žamet ali bombaž, bodo vaš kavč naredile še bolj udoben. Če želite ohraniti enoten slog, se držite vnaprej določene barvne palete.

Poiščite navdih v našem članku, posvečenem novemu trendu ♥

5. nasvet: Dodajte pikico na i

Medeninasti in zlati detajli dodajo pravo noto notranjosti v naravnih tonih. Lahko se pojavijo na lestencih, okvirjih za slike ali ogledalih.

Čeprav so ti elementi kovinski, imajo zaradi svojega odtenka prijetno topel učinek. Dobro se kombinirajo z lesom, morsko travo in drugimi naravnimi materiali.