ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Izberite najboljšo posteljnino za otroke

Izbira otroške posteljnine je pomembnejša, kot se morda zdi. Posteljnina mora biti lepa, funkcionalna in nežna do kože vašega otroka. Svetovali vam bomo, kako izbrati posteljnino, na kateri bodo otroci z veseljem spali. ❤

Ne podcenjujte izbire materiala

Otroška koža je občutljiva in si zasluži le najboljše. Otrok bo vsak dan v stiku s posteljnino, zato je primerno izbrati mehek material, ki ne bo na noben način dražil kože. Naravni materiali, kot so bombaž, bombažni saten ali lan, so idealna izbira.

V čem je najlepše zaspati

Bombažna posteljnina: antialergijski material, ki omogoča dihanje kože tako pozimi kot poleti.
Posteljnina iz bombažnega satena: Ima enake lastnosti kot bombaž, vendar je še bolj prijetna na otip.
Lanena posteljnina: Lan je zelo priljubljen material za posteljnine. Otroška koža je med spanjem sveža in suha, posteljnina pa je mehka na otip. Njena cena je malce višja, vendar je to naložba, ki se bo obrestovala več let.

Stavite na igriv minimalizem

Otroško kraljestvo zahteva vesele barve in motive. Upoštevati pa moramo tudi, da se okus otrok spreminja. Zgodi se lahko, da najljubša princeska čez nekaj let morda ne bo več v modi. Kaj torej storiti?

Naložite v enobarvno otroško posteljnino z nevtralnimi vzorci ali brez potiskov, po možnosti izdelano iz kakovostnega materiala, kot sta lan ali bombaž. Posteljnina lahko "raste" skupaj z vašim otrokom, ne da bi se postarala. Popestrite ga z igrivimi blazinami in pregrinjali.

Občasno osnovne dele posteljnine popestrite z igrivimi motivi, ki so vašemu otroku najbolj pri srcu.

Zadrga ali gumbi?

Z dobro izbranim zapenjanjem lahko prihranite veliko časa. Otrok se bo sčasoma naučil menjati posteljnino sam, zato mu to čim bolj olajšajte.

Zadrga je najboljši začetek. Primeren je tudi za zelo majhne raziskovalce, za katere bi bili majhni gumbi preveč mamljivi.

Na voljo je tudi zložljivo zapenjanje ali zapenjanje z ovojnico, pri katerem samo potegnete žepek iz tkanine čez odejo ali vzglavnik in že ste končali.