ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Kuhajte kot pravi kuharski mojster

Je kuhanje vaša strast? Potem ste zagotovo na lastni koži izkusili, kako lahko pravi pripomočki iz visokokakovostnih materialov in z najbolj funkcionalno zasnovo olajšajo pripravo.

Zato smo za vas pripravili izbor vrhunskih loncev, ponev, nožev in drugih posebnih pripomočkov, s katerimi boste kuhali kot profesionalci.

Lonci, ki jih bodo podedovali vaši vnuki

Dober kuhar si mora priskrbeti komplet kakovostnih loncev, ponev in pekačev, ki se ne zažgejo in bodo služili več generacij. Takšna kakovostna zasnova in materiali lahko zahtevajo finančno naložbo, vendar boste kmalu ugotovili, da se vam bo večkratno povrnila.

Vendar pa ni lahko izbrati najbolj kakovostnih in trajnostnih loncev in ponev. Ne gre le za dizajn, temveč tudi za material, funkcijoin vzdrževanje. Zato smo pripravili kratek vodnik za izbiro loncev in ponev.

Izbira nožev

Za učenje rezanja kot kuharski mojster ni potrebna le vaja, temveč tudi odlično nabrušena orodja, ki so veliko varnejša od topega noža. Zato se zanesite na visokokakovostno, odporno na korozijo jeklo, ki bo ostalo dolgo ostro in ga boste po potrebi zlahka ponovno nabrusili.

Domače ostrenje noža z običajnim brusilnikom ni nič zapletenega, a če si še vedno ne upate, ne oklevajte in uporabite profesionalni rezalnik za nože.

Prav tako je pomembno, da nože pravilno shranjujete, da se ne drgnejo drug ob drugega ali drug jedilni pribor po nepotrebnem. Zato si priskrbite poseben blok za nože ali morda praktičen magnetni stenski nosilec.NASVET: Kako veste, ali je nož dovolj nabrušen? Poskusite rezati v časopisni papir. Če rezilo ne reže zlahka, morate nadaljevati z brusenjem.

Zanesite se na zanesljive gospodinjske aparate

Še posebej, če kuhate vsak dan ali pogosto pripravljate dobrote za več ljudi, boste cenili robotske pomočnike, ki del priprave "opravijo" namesto vas. V nekaj minutah lahko brez težav narežete in sesekljate zelenjavo ter zamesite testo.

Naši najljubši so elegantni vrhunski aparati Smeg in Klarstein v retro slogu.

Praktični pripomočki za začimbe

Veliko neusklajenih kozarcev in vrečk za začimbe ne le da ni videti lepo, ampak tudi ravnanje z njimi v vrtincu kuhanja ni ravno najbolj gladko. Zato si priskrbite posebne kozarce za vse svoje najljubše začimbe in po možnosti priročno stojalo, ki ga lahko imate vedno pri roki na pultu ali pa ga preprosto premaknete iz omare ali police.

NASVET: Pripravljene mešanice začimb v vrečkah se nikoli ne morejo primerjati s sveže zdrobljenimi zelišči in začimbami. Zlasti v nekaterih kuhinjah (na primer vietnamski ali indijski) je izrazit in pristno svež okus alfa in omega uspeha. Zato boste cenili eleganten set možnarjev in pestilcev za najpogosteje uporabljene začimbe v vaši kuhinji.