Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Obisk sodobne hiške pri Soni Skoncovi

Inga Sujová
Inga Sujová
Bonami Blogger

V poletni sezoni je vrt živahno zatočišče, kjer najdemo želeni mir in sladko sprostitev. Podobno meni tudi slovaška voditeljica Soňa Skoncová, ki v svoji novozgrajeni elegantni hiši uživa v vročih dneh, polnih sonca.

Pri Bonami smo se skupaj s podjetjem Karup Design lotili dela in ta čudovit prostor in njegovo okolico spremenili v kraj, poln veselja, doživetij in dobrega počutja v družbi najdražjih.

Stilsko oblikovanje v objemu narave

Ta zračna poletna koča se nahaja v lepem in mirnem okolju v majhnem počitniškem kraju. Je minimalistična alternativa tradicionalnim rustikalnim brunaricam. Njena zasnova je kombinacija preprostosti, naravnih elementov in sodobnega sloga.

Celotno zemljišče je razdeljeno na prostoren vrt, preostali del pa je sodobna enonadstropna koča v slogu bungalova. Na terasi vas v svoj objem vabi udoben zložljiv stol podjetja Karup Design.

Interier v znamenju lesa

Notranjost koče sestavlja velik dnevni prostor s kuhinjo s prostorom za druženje in kuhinjsko oprema. Notranji elementi, dekoracija in pohištvo so večinoma v nevtralnih tonih in iz naravnih materialov.

Prevladujejo borov, hrastov in bukov les, ki so bili uporabljeni za mizico in polico. Poleg tega je lesen material zaradi svojih trajnih lastnosti popolnoma primeren za kočo, ki se nahaja v objemu čudovite narave.

Spoznajte Karup Design

Danska blagovna znamka Karup Design je navdih za svoje izdelke iskala na Daljnem vzhodu. Ni naključje, da oblikovanje njihovih ležišč in vzmetnic močno spominja na japonski slog. Njihove zofe, pa tudi komode in stranske mizice združujejo japonske in skandinavske elemente.

Ponašajo se z naravnimi materiali, visokokakovostno izdelavo, preprostimi linijami in prostorsko varčno zasnovo.

Poleg tega je les, uporabljen za izdelavo stolov, postelj in obešalnikov, pridobljen iz trajnostno upravljanih gozdov. Njihova proizvodnja je okolju prijazna in podpira gozdarje, ki skrbijo za drevesa.

Skupaj smo ustvarili kraj, ki nam pomaga uživati v preprostih radostih življenja. Pohištvo Karup Design je priljubljeno zaradi svoje praktičnosti in čistega dizajna. Na terasi ustvarja prijetno območje za sprostitev, idealno za branje najljubše knjige ali uživanje v skodelici okusne kave.