ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Pomladna jedilnica: kako elegantno pripraviti velikonočno mizo

Velika noč je priložnost, da se ustavite in preživite praznične dni z družino. Ta praznik je tudi simbol ponovnega rojstva in svežine. Vnesite vznemirljiv občutek v svojo jedilnico in pogrnite mizo s svežim cvetjem, elegantno posoda in okraski z naravnimi poudarki .

Notranja oblikovalka in keramičarka Ola Nadolny nam je predstavila, kako v svojem domu pozdravlja pomlad. Poiščite navdih.

Jemo z očmi!

V svoji jedilnici sem se odločila za kontrast med drznim namiznim prtom s cvetličnim vzorcem in minimalističnim lončenim posodjem. Dodala sem nevtralne platnene prtičke. Kadar je en element zelo izrazit, moramo paziti, da ostali elementi niso preveč dominantni, saj bi bila lahko kompozicija videti kaotična.

Svetila

Posebno osvetlitev si zasluži tudi pomladna miza. Sveče? Zakaj ne? Izbira je padla na osvežujoč žajbljev odtenek. Poleg tega sem na mizo postavila svetilko, katere sončna barva in zanimiva oblika sta v kontrastu s prtom.

Drobni detajli

Celotno kompozicijo dobro dopolnjujejo cvetje in posušene vejice svetlih odtenkov. Vse to se odlično ujema z drznim namiznim prtom. Tako oblikovan dizajn je okronan z elegantnim zlatim jedilnim priborom, ki se na tej pomladni mizi sveti kot dragulj.

Pričakujete goste?

Odlična izbira za to priložnost je velika posoda za limonado v retro slogu. Steklena posoda za pijačo ni le lep okras, temveč tudi praktičen spremljevalec.

Trenutek za sprostitev

Prazniki so kot nalašč za sprostitev. Svojemu kavču dodajte pomladni pridih. Morda potrebujete mirne urice s knjigo in okusno kavo. Odeti s pomladno odejo in obkroženi z blazinami s cvetličnimi motivi se boste zagotovo počutili blaženo.

Vas zanima, kako osvežiti dom s pastelnimi barvami?