ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Posteljnina in dodatki v minimalističnem slogu

Če kombinacije barv in vzorcev niso po vašem okusu in imate raje preproste dizajne in nežne linije, potem ste prišli na pravo mesto. Spoznajte brezčasno eleganco minimalistične posteljnine, s katero boste spali kot na oblakih.

Kako ustvariti minimalistični slog?

Če želite, da je vaša spalnica minimalistična, jo z dodatki iz blaga ohranite bolj prizemljeno. Na posteljo dodajte nekaj okrasnih blazin in pred njo položite enobarvno preprogo ali pregrogo s prefinjenim vzorcem. Izogibajte se debelim pletenim odejam, ki ne sodijo v minimalizem. Čim preprostejša je kombinacija, tem bolje.

Posteljnina v minimalističnem slogu: svetla ali temna?

Glavna barva minimalizma je bela. Videti je čista, sveža, notranjosti doda lahkotnost, zračnost in jo pomiri. Iz teh razlogov so postelje v hotelskih sobah pogosto oblečene v belo barvo.

Če vam je bela posteljnina preveč dolgočasna, lahko uporabite tudi naravne ali pastelne odtenke. Svetle barve bodo polepšale sicer strogo in preprosto opremljeno spalnico. Poleg tega imajo pomirjujoč učinek in dajejo vaši spalnici sodoben in privlačen videz.

Preproste linije in vzorci

Tudi vzorci spadajo v minimalistični slog, vendar izberite le subtilne in nežne. Majhni cvetlični vzorci, pike in geometrijske oblike so letos še posebej v trendu in so visoko na lestvicah priljubljenosti. Tudi s karirasto posteljnino ne morete zgrešiti.

Brezčasni kakovostni materiali

Temelj tega sloga so kakovostni materiali, kot je 100% bombaž. Z njim boste dosegli pravo harmonijo v spalnici in dopolnili minimalistično celoto prostora.

Dekoracija v minimalističnem slogu

Izberite nekaj nežnih in preprostih dodatkov. Sobne rastline ali vaze, bodo v spalnici naredile veliko dobrega. Stenske slike niso nujne, če pa se odločite zanje, izberite le eno, bolj izrazno.