-20% na kavče na zalogi s kodo UDOBNO20 | Prihranite že danes →
Pomlad doma in na prostem | Poiščite navdih →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Pravljični zajtrk z znamko Green Gate in blogerko Ledo Boss

Ko pomislimo na jesen, nam na misel pridejo barve cimeta, bakra, oranžni, rjavi ter sivi odtenki. Blogerka Leda Boss pa nam je pokazala, da se k jeseni dobro podajo tudi pastelne barve in cvetlični vzorci.

Zajtrk v stilu

Zajtrk velja za najpomembnejši obrok dneva. In če je to res, potem ga moramo vsekakor preživeti v prijetnem okolju. Ne glede na to, ali ste tip, ki zjutraj popije le kavo, ali pa imate morda raje obilen zajtrk z več hodi, boste v njem še bolj uživali, če bo postrežen v slogu. V tem primeru v slogu, ki vnese dozo pravljičnosti, čarobnosti, romantike in vas popelje v čase, ko je vse potekalo počasneje.

Edinstveni vzorci in dizajn znamke Green Gate

Dansko podjetje Green Gate ustvarja kolekcije, ki povezujejo preteklost s sedanjostjo. Ideje za vse vzorce in modele izhajajo iz edinstvenega arhiva tisočih starinskih, ročno poslikanih vzorcev in francoskih knjig iz let 1878-1920 - zlatega obdobja francoskega oblikovanja.

Ledin nasvet za pravljičen zajtrk

Ne bojte se kombinirati različnih vzorcev in barv. Dodajte nekaj pastelnih kosov, da razbijete nasičenost vzorcev, in rezultat bo popoln. Pa dober tek!
Ledi lahko sledite na njenem profilu na Instagramu Leda Boss.