Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

TOP 5: Božična dnevna soba

Adventni čas si vsi želimo preživeti na najbolj sproščen način in v prijetni družbi. In ker je dnevna soba običajno središče prazničnega dogajanja, je zdaj pravi čas, da polepšate.

Pripravili smo pet nasvetov, da se boste vi in vaši gostje v dnevni sobi počutili še posebej prijetno.

Kavč za zabave in filmski večer

Kavč, ki se prilagodi katerikoli situaciji, obstaja! Takšnega kameleona vam ponuja Bonami Selection Fairfield modularna kolekcija kavčev.

Sedežna je pravzaprav sestavljena iz več ločljivih modulov, ki jih lahko med seboj po potrebi kombiniramo. Zlahka jo lahko sestavite v sedežno garnituro za klepet na zabavi ali pa jo spremenite v ogromno posteljo za lenobno gledanje filmov. In to ne samo za božič.

Ovčja koža

Ovčja koža Bonami Selection je zelo lep dodatek notranjosti. In nič čudnega, saj ima v primerjavi s sintetičnimi materiali veliko pozitivnih lastnosti, med njimi je tudi njegova neustavljiva mehkoba.

Ni pa mehkoba edina stvar, ki vam bo pri njej všeč. Ste na primer vedeli, da so posamezne dlake prevlečene z lanolinom, ki jih ščiti pred pršicami, uničuje bakterije in ima odlične toplotnoizolacijske lastnosti? Zaradi tega lahko naravni material ohranja vaša stopala topla, kar boste še posebej cenili v mrzlih zimskih dneh.

Preproge

Krasno mehka, gladka in razkošnega videza - takšna je preproga Polar, ki je izdelana iz 100 % mikrovlaken.

Ima najdaljša in najtanjša vlakna, ki jih izdeluje blagovna znamka Think Rugs, zato je videti skoraj kot pravi kožuh polarnega medveda. Brez dvoma bo odličen dodatek vaši (praznični) dnevni sobi.

Božični svečniki

Se tudi med božičnimi prazniki držite minimalistične elegance? Danska blagovna znamka Kähler Design je s tem v mislih usklajena z vami. Njihov subtilen, a izjemen keramični svečnik Urbania Lighthouse Tivoli bo vaši notranjosti dodal božični čar.

Vrhunski svečnik iz keramike oblikovalskega dueta R7B design že na prvi pogled navduši z ročno izklesanimi luknjami, ki omogočajo uhajanje svetlobe. Tako se igra senc lahko začne.

Dišeče sveče

Ker imajo tudi čutila veliko vlogo pri tem, ali se počutite prijetno, ne pozabite na dišečo svečo z vonjem mandarine in žafrana iz podjetja Perfumed Prague, izdelano iz 100% sojinega voska, ki je bil v celoti pridelan iz rastlin brez gensko spremenjenih organizmov. Zaradi tega je sveča veganska, razgradljiva in nestrupena.

Ko sveča dogori, pa škatlice ne zavrzite. Vdihnite ji drugo življenje in jo uporabite za shranjevanje nakita ali kot lonček za majhne rastline.