-20% na kavče na zalogi s kodo UDOBNO20 | Prihranite že danes →
Pomlad doma in na prostem | Poiščite navdih →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

TOP 5: Sveče in svečniki

V hladnih in mračnih dneh je najbolje, da v svojem domu ustvarite sproščeno vzdušje hygge. To lahko dosežete s toplo svetlobo sveč.

Naj vas navdihne naš izbor najbolj izvirnih in priljubljenih svečnikov in sveč.

Svetlobne hišice znamke Kähler Design

Vsaka od njih je drugačna, vendar so najbolje videti skupaj. Ti ikonični, ročno izdelani hišni svečniki iz kolekcije Urbania prihajajo iz delavnice oblikovalskega dueta R7B (Mette Bache in Barbara Bendix Becker). Popestrili bodo vsako okensko polico, polico ali mizo, odlično pa bodo videti tudi čez dan.

Dišeče sveče iz središča Prage

Dišeče sveče znamke Perfumed Prague so ročno izdelane na Češkem iz 100 % naravnega sojinega voska. Zato so veganske, biološko razgradljive in nestrupene. Najbolj pa vam bodo všeč njihovi omamni vonji.

Svečnik namesto adventnega venca

Nimate časa za izdelavo zelenega adventnega venca? Namesto njega uporabite svečnik za 4 sveče - elegantna in hitra rešitev, ki bo čudovito videti tudi na vaši mizi.

Adventne sveče

Kaj pa, če bi si med adventom namesto čokoladic iz koledarja vzeli nekaj časa zase? Prižgite adventno svečo in si vsak večer privoščite miren trenutek udobja.

Minimalistične sveče in svečniki

Sojine sveče Blomus ne proizvajajo saj ter so nestrupene in okolju prijazne. Poleg tega lahko, ko ta osupljivo dišeča sveča dogori, njeno elegantno betonsko posodico uporabite na druge načine - morda kot stojalo za pisala ali majhen cvetlični lonček.