Bonami Days -15 % na neznižane izdelke | Koda: BONAMIDAYS15
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

TOP 5: Pripomočki za predbožično čiščenje

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Čiščenje verjetno ni vaš najljubši del predbožičnih priprav. A če imate prave pomočnike, bo vse potekalo hitreje in bolj gladko.

Odkrijmo najbolj priljubljene izdelke iz naše ponudbe.

Vedra in mopi

Kakovosten in funkcionalen mop vam bo prihranil veliko stresa in časa. Dober primer je mop Twist Ergo podjetja LEIFHEIT, ki je idealen tudi za zelo občutljive talne površine. Zahvaljujoč sistemu ožemanja boste imeli vedno ravno prav vlažen mop, s katerim boste zlahka očistili lesena tla, z gibljivim sklepom pa boste lahko dostopali tudi do težko dostopnih mest, na primer pod posteljo ali pod omaro.

Čistilci oken in sesalci

Se vedno kar malo spotite, ko pomislite na čiščenje oken ali sesanje? Olajšajte si to neprijetno opravilo tako, da si priskrbite prave pomočnike, s katerim boste delo opravili v trenutku, rezultati pa bodo popolni.

Omela za prah

Nimate časa ali volje za mokro brisanje pohištva ali okraskov? Potem vam bo prišlo prav kosmato omelo, ki nase vleče prah, po čiščenju pa ga preprosto stresete.

Brisalci za steklo

Ni treba, da je vse popolnoma očiščeno - za učinek le natančno spolirajte vse svetleče površine in ogledala. Pri tem vam lahko pomaga pravi brisalec za steklo.

Škatle za boljšo organizacijo

Če se želite izogniti prepogostemu čiščenju, se osredotočite na jasno organizacijo. V kuhinji, kopalnici ali celo v delovni sobi boste cenili škatle iz kolekcije The Home Edit. Zaradi različnih velikosti in prozornega materiala boste lahko imeli pregled nad vsem.