20% popust na naročila nad 200€ | Koda: MINUS20 →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

TOP 5: Božična miza

Velik del božičnega časa predstavlja tudi praznično pogrnjena jedilna miza.

Poiščite navdih v 5 najbolj privlačnih kolekcijah namizne posode, kozarcev in dodatkov, ki so jih izbrali naši kupci. Z njimi bo vaša jedilnica videti še bolj čarobno.

Komplet namizne posode po izboru kupcev iz Bonami

Največja prednost kompletov lončene namizne posode Malia Collection znamke Bonami Selection je njihova vsestranskost. Enobarvni dizajn v nevtralnih naravnih tonih in minimalističnih oblikah bo izstopal tako na praznični mizi kot pri vsakodnevnih obrokih.

Poleg tega je lončenina izjemno odporna na visoke temperature in mehanske poškodbe, zato vam bo posoda dolgo služila.

Komplet kozarcev Eva Solo

Blagovna znamka Eva Solo je odlična izbira za tiste, ki iščete čudovite dodatke v minimalističnem in funkcionalnem slogu. Tudi kozarci te blagovne znamke niso nobena izjema. Čeprav so zelo preproste oblike, bodo zaradi natančne izdelave in izvirnih podrobnosti naredili vtis na vaši mizi.

Jedilni pribor v zlati, bronasti ali črni barvi

Če trenutno iščete nov jedilni pribor, dajte priložnost tudi drugim barvam poleg klasičnih možnosti iz nerjavečega jekla ali srebrne barve. Jedilni pribor v zlati ali črni barvi bo vaši mizi dodal pridih izvirnosti in lahkotne gracioznosti.

Praznična namizna posoda Kähler Design

Snežno belo minimalistično namizno posodo podjetja Kähler Design v njihovi novi božični kolekciji dopolnjujejo prikupne risbe iglastih vej s tradicionalnimi figurami in okraski, v katere smo se preprosto zaljubili.

Če ste ljubitelj minimalizma, a imate radi božič na tradicionalen način, vam bo ta komplet gotovo všeč.

Kozarci Lyngby Glas

Zaradi prefinjene izdelave in zlate barve oboda so kozarci iz kolekcij Palermo in Firenze znamke Lyngby Glas idealni za elegantno praznično mizo. Še bolje bodo videti v kombinaciji z različnimi vrstami kozarcev iz iste kolekcije.