ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Trendi za naslanjače, zofe in kotne garniture v letu 2022

Nevtralne naravne barve

Letos so za sedežne garniture značilni svetli nevtralni odtenki, ki jih je navdihnila narava. Kraljujejo predvsem rjava, bež, krem bela in terakota toni. Bež predstavlja topel pesek, rjava žito, terakota pa keramiko. Vse te barve se čudovito združujejo in v notranjosti ustvarjajo pomirjujoč vtis. Dopolnite jih lahko z dodatki v toplih zemeljskih odtenkih.

Vas zanima, katere so bile izbrane barve leta 2022?

Organske oblike

Krivulje, valovite linije in odsotnost izrazitih robov - zofe v organskih oblikah so leta 2022 prišle v ospredje. Zaobljene silhuete ustvarjajo pomirjujoče vzdušje in pomagajo ublažiti "ostre" robove v prostoru. Simbolizirajo tudi harmonijo in varnost.

Sedežne garniture brez nog

Letošnji trend so tudi sedežne garniture brez nog. Primernejše so za večje dnevne sobe. So bolj robustne in bolj zapolnijo prostor, zato ga naredijo bolj prijetnega. Njihova prednost je tudi ta, da ne ustvarjajo prostora za usedanje prahu in umazanije. Tako morate le občasno premakniti kavč in posesati pod njim.

Materiali:

Velur

V letu 2021 smo doživeli veliko vrnitev velurja, ki tudi letos ostaja priljubljen trend oblazinjenega pohištva. Je močan in trpežen material, ki ponuja zanimive in obstojne barve z značilno teksturo.

Žamet

Žamet je material, ki se že od nekdaj odlikuje po svojem elegantnem in kraljevskem videzu. Je mehak na otip, dodaja čudovit sijaj in izboljša zasnovo sedežne garniture. Tekstura žameta in njegov videz se odlično obneseta tako v svetlih kot v temnih interierjih.