Menu
5 € za vasRegistracijaPrijava5 € za vasKošarica
Domov Domov Navdih

Trendi božične dekoracije 2021

Božične tradicije in običaji ostajajo enaki, spreminjajo pa se trendi okraševanja. Če nameravate prvič po dolgih letih na novo okrasiti vaš dom, si oglejte najnovejše trende, ki so jih izbrali oblikovalci z vsega sveta.

Poudarek na naravi

Vrnitev k naravi je že nekaj časa velik trend. Najbolj priljubljeni so materiali, kot so les, papir, pluta, juta in steklo. Ti so grobo obdelani, tkani ali preprosto obdelani. Vzorce in motive navdihuje gozd. Na božičnih okraskih in dekoracijah se pojavljajo želodi, lubje, listi, orehi ali borovi storži.

Zavijalni pisan papir in trakove smo zamenjali z recikliranim papirjem in enostavno vrvico. Trend je barvna paleta v toplejših zemeljskih tonih, kot so nežno rjava, zemeljska rdeča, siva ter svetli in temni toni zelene.

Trend, ki odraža glamur

Prazničen, poetičen in mladosten. To so besede, s katerimi lahko opišemo ta nekonvencionalni trend. Poln je bleščečih in sijočih materialov ter pastelnih odtenkov. S cvetličnimi vzorci, nežnimi grafičnimi ornamenti ter sodobnimi čipkami in volančki na tekstilnih dodatkih vsekakaor ne boste zgrešili.

Prevladujejo barve, kot so pivonjsko rožnata, oker, peščeno rjava, rumena ali koralno rdeča.

Spoznali ste trende božičnih okraskov za leto 2021.