Dnevna soba v poletnem boemskem slogu

Daljši dnevi, krajše noči, sladoled in kopanje: po zimi, ki se včasih zdi neskončna, kdo si ne želi potopiti v prihajajoče poletje?

Blogerka Pastellmama svoj dom vedno rada prilagaja letnim časom, kar se zdaj odraža v njeni poletni ureditvi dnevne sobe. Pustite poletje v svoj dom in se navdušite s čudovitim in lahkotnim interierjem!

Boemski način življenja

"Poleti so mi všeč umirjene barve, saj menim, da se bela, bež in rjava dobro ujemajo z naravnim lesom, pletenimi košarami in drugimi naravnimi materiali. V tem primeru se tudi na prostem izogibajte temnejših barv, saj se hitreje segrejejo, medtem ko svetli odtenki delujejo čisto in sveže. V mirno notranjost sem skušala vnesti nekaj boemskega vzdušja s kopico tekstur in različnih blazin.

Čiste, nežne barve in boemski detajli z robovi, ki se pojavijo tu in tam, me takoj spomnijo na hojo po beli peščeni plaži."

Priročno shranjevanje predmetov

“"V dnevni sobi preživimo največ časa, zato je povsod polno dodatkov in igrač. Zame je bilo najpomembneje, da sem ustvarila organiziran in priročen način, kako pospraviti igrače. Uporabili smo elegantne pletene košare na lahko dostopnem mestu, kamor lahko otroci po igri odložijo svoje igrače."

Večnamenske košare za shranjevanje

“»Nikoli mi ni dovolj pletenih, naravnih košar! Pri Bonami mi ​​je všeč dejstvo, da je isti model na voljo v več različnih velikostih, zaradi česar je enostavno ustvariti skladen videz. Poleg privlačnega videza imajo veliko prednost, da jih je enostavno premikati, zato jih je mogoče kadar koli uporabiti v drugem prostoru.”