20% popust na naročila nad 200€ | Koda: MINUS20 →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Košare in organizatorji za vsak prostor

Lída Maršálková
Lída Maršálková
Bonami Blogger

Iščete izviren način shranjevanja igrač, kozmetike ali celo hrane? Zamenjajte ali dopolnite škatle za shranjevanje s pletenimi košarami ali košarami iz blaga, ki niso le zelo praktične, ampak tudi lepo popestrijo notranjost.

V kuhinji so idealne za sadje, v kopalnici za umazano perilo, v delovni sobi za dokumente in svinčnike, dobro pa se podajo tudi k sobnim rastlinam. Morda pa se boste s pleteno košaro ob koncu tedna odpravili v gozd po gobe ali na kmečko tržnico po svežo zelenjavo?

Košare za kopalnico

Se sprašujete, kam z ličili, geli za prhanje ali britvicami? Te košare in košarice za shranjevanje so kot nalašč za to. Ker so narejene iz tkanine, ni nič narobe, če se vanje tu in tam razlije kakšna krema ali zobna pasta. Preprosto jih obrišite z vlažno krpo.

Košare za shranjevanje so kot ženske torbice - vanje lahko spravite vse, vendar boste pospravljeno brez logične organizacije dolgo iskali. Dodajte vsebini nekaj logike. V eni košarici je lahko samo potovalna kozmetika, v drugi otroška kozmetika, v tretji pa umazano perilo, gumice, čistila itd.

Košare za kuhinjo

Imate radi red v kuhinji? Potem vam bodo všeč košare za shranjevanje, saj jih lahko uporabite za shranjevanje skoraj vsega, od kuhinjskih pripomočkov do živil. Če želite v njih shranjevati sveže sadje in zelenjavo, so idealne žične košare, ki dihajo, zato živila ne plesnijo.

Za kruh ali žemlje izberite posebne košare za kruh, ki bodo so zračne, vendar bodo ohranjale kruh svež. V pletene košare za shranjevanje lahko spravite manjšo kuhinjsko opremo, začimbe, čaje itd.

Bonami nasvet: Imate na policah premalo prostora? Uporabite košare za kuhinjske pripomočke, ki jih lahko obesite kamorkoli.

Košare za dnevne prostore

V dnevnih prostorih kombinirajte dekorativne košare s tistimi, ki imajo praktičen namen. V spalnici bo zagotovo koristila vsaj ena košara za shranjevanje perila, blazin ali najljubših knjig ob postelji. V dnevni sobi lahko v košare shranite daljinske upravljalnike ali morda revije. V delovni sobi vam bodo prav prišle košare za dokumente, pisarniške potrebščine itd.

Košare za igrače in šolske potrebščine

S košarami za shranjevanje igrač lahko vsaka kocka, plišasta žival ali barbika končno dobi svoje mesto. Zaradi prikupnih vzorcev in oblik bo pospravljanje igrač za vaše najmlajše še bolj zabavno.

Niso pa primerne le za shranjevanje igrač, temveč tudi za šolske potrebščine. Uporaba košar v otroški sobi je lahko seveda bolj raznolika, na primer za umazano perilo, sladkarije ali otroško kozmetiko.