Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Najboljša darila za otroke za božič 2022

Michaela Šelenberková
Michaela Šelenberková
Bonami Blogger

Prinašamo vam navdih za najbolj kul otroške igrače in dekoracijo, ki bodo letos zagotovo hit pod drevescem. Tudi če bo Božiček spet prevzel zasluge, vam bo vedenje, da ste izbrali najboljše božično darilo za svoje najmlajše, ogrelo srce.

Kdo bo užival v najljubših božičnih igračah iz Bonami?

Naš izbor vključuje igre in igrače, ki bodo razveselile malčke in otroke do približno 10 let. Nekatere igre pa so tako zabavne, da bodo navdušile tudi odrasle, in zagotavljamo vam, da si jih boste občasno izposojali od svojih otrok.

Letos so moderna darila, ki spodbujajo otroško domišljijo

Letošnja uspešnica so zagotovo projektorji pravljic znamke Moulin Roty. S pomočjo čarobne svetilke lahko otroci sami enostavno preletijo zgodbo in jo projicirajo na steno ali strop svoje sobe. Otroci lahko pripovedujejo zgodbo s pomočjo čarobnih ilustracij francoskih avtorjev.

Drugi hit, ki ga ne smeš zamuditi, so različni ustvarjalni kompleti znamke Djeco. Ne glede na to, ali vaš malček raje riše ali gradi, boste našli veliko kompletov s temami živali, princesk, avtomobilov, piratov in dinozavrov. Ustvarjalni kompleti spodbujajo otroške možgane in domišljijo. Če pa vas ne moti malo bleščic in barv po stanovanju, lahko vaš otrok nekega dne postane slavni umetnik.

Božični hiti za deklice: 5 nasvetov za najbolj priljubljena darila

Otroška igralna kuhinja: Z otroško igralno kuhinjo lahko otroci posnemajo svoje starše, kar jim je pri tej starosti zelo všeč. Poleg tega jim daje občutek, da nekaj pripravljajo sami. Otroške kuhinjske garniture so tudi izjemno prikupne.

Balerina z garderobo: Svoji deklici kupite punčko (ki je lahko videti tudi kot prikupna miška) in kovček z obleko in ogledalom, da bo lahko videla, kako ljubko je videti.

Knjiga z nalepkami za večkratno uporabo: Nalepke lahko vedno znova lepite in tako ustvarjate nove zgodbe. Igra je kot nalašč za na pot, poleg tega pa izboljšuje otrokove fine motorične spretnosti.

Origami: Japonske papirnate zgibanke so brezčasna klasika, ob kateri se lahko zabavate skupaj. Zlaganje papirja prav tako izboljšuje fine motorične spretnosti in potrpežljivost. Djecovi origamiji so tako lepi, da jih lahko uporabite kot dekoracijo za otroško sobo.

Komplet za izdelavo nakita: Majhne deklice so ponavadi zelo radovedne, zato jih bo priložnost, da si izdelajo lastno zapestnico, zagotovo razveselila. Djeco ponuja različne komplete za izdelavo nakita v vseh mogočih barvah, ki bodo otroke zagotovo zaposlili za nekaj časa.

Božični hiti za fantke: 5 nasvetov za najbolj priljubljena darila

Lesene steze za kroglice: Menite, da so take lesene steze že precej staromodne? Oh, ne. Znamka Djeco jih je oblikovala kot izziv za otroke, da uporabijo svoje spretnosti in vodijo kroglico do ciljne črte. Zagotovljena zabava za vse male in velike družinske člane.

Komplet za izdelavo mečev: Tudi fantje so lahko ustvarjalne duše, in če imajo radi Pirate s Karibov in druge gusarske junake, bodo verjetno radi izdelali in okrasili svoje meče. A brez skrbi... narejeni so iz kartona.

Indijanski šotor: Privoščite fantom lastno skrivališče v obliki pisanega šotora. Tu si lahko ustvarijo svoj svet in morda jih bo šotor tako zabaval, da vas bodo za nekaj časa nehali prositi za hišico na drevesu.

Gasilski avto (ali druga vozila): Za izdelavo tega čudovitega gasilskega avtomobila sta potrebna tehnično razmišljanje in spretnost. Verjamemo, da bo ta komplet zabaval tudi očeta in dedka, ki se bosta z veseljem vrnila v otroška leta.

Igrače za male mojstre: Ali tudi vaš mali mojster Miha rad posnema očeta ali dedka, ko je treba kaj popraviti? Priskrbite mu lasten komplet orodja in opazujte, kako bo navdušen. Naši kompleti so varni, izdelani iz lesa, zato vsi njihovi mali prsti ostanejo tam, kamor spadajo.

5 najboljših blagovnih znamk, ki vedo, kako razveseliti otroke


Magična trgovina z igračami
Magična trgovina z igračami pod eno streho združuje blagovne znamke, kot so Djeco, Moulin Roty, Londjii. Najmlajše očara s svojim prikupnim in igrivim videzom, velike pa navduši, ker neguje otroško spretnost in ustvarjalnost.

Rex London
Rex London nas še naprej preseneča s svojimi igračami in pripomočki, ki so igrivi, zabavni in prikupni hkrati. Pri njih boste zagotovo vedno odkrili nekaj edinstvenega. Ta angleška blagovna znamka se vedno trudi ustvarjati novosti, ki bodo razveselile tako otroke kot odrasle.

Kindsgut
Če iščete igrače in okraske, ki so izdelani s spoštovanjem do okolja, vam predstavljamo znamko Kindsgut. Ta nemška blagovna znamka se osredotoča na izobraževalne igrače za otroke, ki razvijajo logično razmišljanje in fino motoriko.

Legler
Nemška znamka Legler s svojimi raznolikimi lesenimi igračami otrokom ponuja prostor za njihov svet idej ter jim pomaga razvijati domišljijo in ustvarjalnost. Navdušile vas bodo še posebno njihove "preverjene klasike" z odličnim dizajnom, prefinjenimi podrobnostmi in presenetljivimi funkcijami.

Bloomingville Mini
Kot ljubitelji dekorja za dom ste verjetno že slišali za blagovno znamko Bloomingville, ki je znana po svojem slogu in izvirnosti. Blagovna znamka Bloomingville Mini je namenjena najmlajšim in ponuja izbor najbolj prikupne otroške posode, tekstila, igrač in okraskov iz naravnih materialov v harmoničnih barvah.