Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Popestrite si dneve ob vodi z napihljivimi blazinami

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Brez kopanja ne bi bilo počitnic. S simpatičnimi napihljivimi obroči, pošastmi in brizgalkami boste z otroki (ali sami) še bolj uživali ob bazenu, morju ali ribniku.

Napihljivi izdelki, s katerimi se bodo zabavali tako otroci kot odrasli

Barvni napihljivi izdelki niso več privilegij mlajše generacije. Napihljivi obroči v velikostih "za odrasle", eleganten napihljiv ležalnik, poln bleščic, ali pa plavajoča držala za pijačo v različnih oblikah bodo navdušili vas in vašo družbo.

Če pa vroče poletje preživljate v mestu ali na vrtu, vam bo morda všeč napihljiv bazen za otroke, ki se odlično obnese tudi na balkonu ali terasi.

Udobno se namestite na plaži

Nekaj nepogrešljivih pripomočkov bo poskrbelo za vrhunsko poletno udobje. Sprostite se na odeji za na plažo, v viseči mreži ali pa na trpežni zunanji blazini. Energijo po plavanju si napolnite z dobrotami, zapakiranimi v košari za piknik ali škatli za kosilo, senčniki in ponjave pa vas bodo zaščitili pred sončarico.

Ohladite se tudi od znotraj

Pred vročinskim valom se zaščitite na najboljši (in najokusnejši) možen način. Vnaprej zmešajte svojo najljubšo pijačo, dodajte kocke ledu in jo postopoma srkajte ves dan. Ali pa si pripravite ledeno kavo v termoski, ki jo bo dlje časa ohranila hladno. Otroci bodo cenili sladolede v različnih oblikah, ki jih je še posebej enostavno pripraviti

Če se s prijatelji odpravljate na plažo, vam bo všeč hladilnik Sunnylife Sound Cooler, v katerega lahko spravite do 16 pločevink pijač in ki je hkrati tudi zvočnik.