Spomladanski 15% popust s kodo APRIL15 | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Prebudite pomlad v vašem domu

Neskončna zima je na trenutke neznosna, a na srečo pomlad skoraj že trka na vrata in prinaša svežo energijo. Si vaš dom zasluži malo osvežitve?

Navdihnite se z našim pomladnim izborom pohištva in dodatkov pastelnih barv . Morda najdete svoj sanjski kos.

Za bolj živahen interier

Nič ne govori o pomladi bolj zgovorno kot nežno, živahno cvetje in rastline. Da bodo v vašem interierju še bolj izstopale, si zanje omislite elegantno vazo ali po možnosti dve.

Če kombinirate več različnih vaz, bo dekorativni učinek še bolj impresiven. Poskrbite le, da bodo vaze vedno povezane z določenim elementom, na primer materialom ali odtenkom. Skupaj bodo zagotovo ustvarila harmoničen vtis.

Izberite minimalizem

Če želite v prostoru vzbuditi pomladno svežino, vendar vam niso preveč všeč cvetlični motivi ali odtenki roza v kombinaciji z rumeno, potem stavite na pastelne odtenke modre in zelene barve..

Tako bo prostor videti živahen, a vsekakor ne preveč prikupen. Te barve bodo videti odlično na kavču, fotelju, preprogi, pa tudi na manjših dodatkih, kot so pregrinjala, blazine ali zavese.

Lahki obroki za več energije

Vas daje spomladanska utrujenost? Z lahkim in hranljivim obrokom se napolnite z energijo. In če ga postrežete na nežnih krožnikih iz kolekcije Blossom blagovne znamke Villeroy&Boch, boste v jedilnico vnesli močno noto estetike.

Osvežite spalnico

Osvežite tudi svojo spalnico. Odejo obecite s posteljnino v nežnih pomladnih barvah ali s cvetličnimi motivi. Zamenjajte žametne zimske zavese s platnenimi in zamenjajte težko zimsko posteljno pregrinjalo z lahkotnim pletenim vzorcem. Videli boste, da boste zjutraj napolnjeni z energijo.