Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Bonami Brunch: pogrinjek v romantičnem slogu

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, zakaj ga ne bi naredili posebnega? Če obožujete ležerna jutra in ne želite vstajati prezgodaj in se odpraviti v svoj najljubši lokal na zajtrk, ostanite doma ter svojo družino in prijatelje presenetite z nepozabnim brunchom!

To je storila oblikovalka Csenge, lastnica Instagram profila @mypastelland, in svojo čudovito teraso spremenila v romantično zajtrkovalnico, ki izžareva občutek miru in prijetnosti. Nadaljujte z branjem in izvedeli boste, kako lahko tudi sami organizirate druženje ob brunchu!

Ptice pojejo zunaj in na vašem krožniku

Imate radi preproste, minimalistične dodatke, vendar se vam zdi, da na vaši mizi za zajtrk manjka nekaj veselega? Rešitev je vzorčast jedilni komplet! Csenge je zelo naklonjena minimalizmu, vendar je za ustvarjanje romantičnega vzdušja pri zajtrku izbrala veselo, pisano posodo.
Tako kot pisane rože na vrtu so tudi pisani dodatki nujni za brunch na terasi! Ta živahen jedilni komplet z motivi ptic takoj vzbudi občutek uživanja v zajtrku na terasi ob poslušanju ptičjega petja.

Ratan in lan: popoln duet

Ni pomembno, ali je zima ali poletje, naravni materiali so hit tako v notranjih prostorih kot na prostem. Stol iz ratana, preproga iz jute in laneni prtički skupaj prinašajo mehak dotik na vašo mizo in so kot nalašč za zabavno vzdušje pri brunchu.
Barve so navdihnile rastline na mojem vrtu, rožnati in pleteni rjavi dodatki pa so dodali lep kontrast svetlim tonom naše terase. Tako kot pri našem zunanjem pohištvu sem izbrala kose, ki so izdelani iz naravnih materialov, kot so ti stoli iz ratana, pogrinjki iz protja in laneni namizni dodatki.

Romantično vzdušje je bilo ustvarjeno s pomočjo vseh ostalih detajlov, npr. s krožniki in skodelicami s pticami in kačjimi pastirji ter steklenimi skledami, ki zgledajo kot iz pravljice.

Uporabite steklo

Steklo je preprosta, a odlična rešitev, ki lahko polepša postavitev mize, ne da bi to sploh opazili. S kozarci in karafami lahko na brunch vnesete čisto lepoto, ki bo navdušila vse vaše goste.
Naša terasa je popoln prehod med zunanjostjo in notranjimi prostori. Ker ima stekleno streho, ki ne zapira prostora, lahko opazujete metulje in ptice, ki letijo mimo, medtem ko mehke blazine in tekstil vzbujajo občutek, kot da ste udobno nameščeni v notranjosti. To dvojnost sem želela ustvariti z dodatki. Veliko stekla sem uporabila tudi na mizi, njihova prosojnost tako še dodatno povezuje vrt s teraso.