-20% na kavče na zalogi s kodo UDOBNO20 | Prihranite že danes →
Pomlad doma in na prostem | Poiščite navdih →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Vse za boemsko večerjo na vrtu s Soňo Skoncovo

Andrej Mokoš
Andrej Mokoš
Bonami Blogger

Hrana je okusnejša, ko si jo privoščimo na prostem. Še boljša pa je, če svoje dobrote postrežete na krožnikih v poletnih barvah, tako kot znana slovaška televizijska voditeljica Soňa Skoncová, ki je na svojem vikendu v boemskem slogu uživala v poletni večerji.

Svoje jedi postrezite na krožnikih z živahnimi vzorci in jih dopolnite z izvirnimi kozarci. Zagotovo se boste družini in prijateljem zapisali v spomin kot nepozabni gostitelji.

Pogrnite mizo v boemskem slogu

Poleg okusne hrane na mizo vnesite tudi odmerek sloga. Beli krožniki so klasika, ki jo najdemo v številnih domovih, vendar dragoceni trenutki, ki jih z bližnjimi preživite na prostem, zahtevajo pravo pašo za oči. Zato je Soňa izbrala bogato okrašeno posodo v privlačnih barvnih različicah, ki odlično izstopa na zelenem vrtu.

Ne bojte se kombinirati različnih barv in vzorcev - bolj barvito kot je videti pogrinjek, bolj sproščeno se bodo počutili vaši gostje. Kompleti namizne posode Villa d'Este bodo vaši jedilnici na prostem vlili življenje in igrivost. Na koncu dodajte še preprost jedilni pribor, da dosežete popolno harmonijo.

Prigrizki s pridihom mavrice

Vrtno zabavo začnite z zdravico z barvnimi kozarci, ki bodo poskrbeli za dobro razpoloženje. Njihovi različni odtenki odražajo raznolikost narave in edinstvenost vaših gostov. Poleg tega lahko vsak izbere svojo najljubšo barvo in uživa v poletnem koktajlu.

Za okusen in eleganten videz mize pa je Soňa posegla po čistem kristalnem steklu in tako ustvarila vizualno ravnovesje. Edina stvar, ki ji še preostane, je priprava osvežilne poletne pijače.

Dodatki za še večji užitek

Največja atrakcija vrtne zabave je seveda okusno pripravljena hrana. Za to potrebujete kakovosten žar, ki je nepogrešljiv del vsakega dogodka na prostem. Izkažite se kot profesionalni gostitelj, ki je pripravljen na vse. Dobrote z žara na primer postrezite na servirvnem pladnju v obliki srca.