ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

ZIMSKI POPUSTI do -70% →Varen nakup → Brezplačna vračila za vse izdelke do 365 dni | Vračilo denarja v 14 dneh

Kako učinkovito očistiti stanovanje v eni uri

Želite osvežiti svoje stanovanje, vendar ne želite čistiti cel dan? Ali pa vam zmanjkuje časa, ker pričakujete goste?

Naj vas navdihnejo naši preprosti nasveti in praktični pripomočki za čiščenje. Videli boste, kako lahko v kratkem času in brez prevelikega truda v svoj dom povrnete harmonijo in čistočo.

1.

Pravilno zaporedje posameznih opravil bo olajšalo celotno čiščenje, zato se vam ne bo treba večkrat vračati na isto mesto. Najprej upoštevajte pravilo "od zgoraj navzdol". Začnite pri zgornjih policah in nadaljujte proti tlom.

Najprej pometite, posesajte in obrišite površine s suho krpo, šele nato uporabite mokro krpo.

2.

Najprej očistite kopalnico in stranišče. Razpršite čistilo v stranišče, kad, umivalnik in ga pustite delovati potreben čas. Pozneje čistilo preprosto sperite.

Umazano posodo, skodelice, kozarce operite ali pa jih zložite v pomivalni stroj in ga vključite.

3.

Vzemite košaro ali škatlo in prebrskajte celotno stanovanje. Oblačila, knjige, igrače in ostale predmete, ki ne sodijo na določeno mesto, spravite v košaro.

Odložite jo. Ko boste imeli čas, pospravite predmete na njihova mesta.

Nasvet:

Ustvarite poseben prostor, kamor boste shranjevali stvari, ki jim še niste določili posebnega prostora. Ko boste imeli čas in voljo, izberite odlagalna mesta za te predmete.

4.

Vse uporabljene brisače, kuhinjske krpe in umazane namizne prte položite naravnost v pralni stroj in jih zamenjajte s čistim opranim tekstilom.

5.

Če si želite hitrega "wow" učinka, ne izpustite temeljitega poliranja vseh svetlečih površin, kot so mize, kuhinjski elementi in ogledala.

Ti kosi zavzemajo velik del prostora in razlika bo očitna takoj.

6.

Zravnajte in stresite blazine na kavču ter zložite pregrinjala. Poravnajte vse revije in daljinske upravljalce in jih postavite na eno mesto.

Odkrijte več izdelkov za čiščenje in organizacijo