Vse za kopalnico do 15% ceneje | Prihranite že danes →
Mid Season Sale | Prihranite do 50% →
5 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Okraski za dom v romantičnem slogu

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Če želite v svoj minimalistični dom vnesti pridih romantike, posezite po pravih dodatkih. Kako začeti? Preprosto se držite pastelnih odtenkov in tu in tam dodajte predmet s cvetličnim motivov.

Navdihnite se z našimi nasveti o dekoraciji za romantičen življenjski slog.

Romantični okraski za kuhinjo

z vsem, kar nosi cvetlični motiv, ne boste zgrešili. Zaradi dekoracije za mizo se bo kuhinja zdela še posebej prijetna. Zato na romantični mizi ne smejo manjkati vaze in svečniki v pastelnih odtenkih ali z drobnim cvetjem.

Eleganten vtis boste dosegli predvsem s porcelanom, vendar sta primerna tudi lončenina in brušeno steklo.

Izberite okraske v barvah breskve, pudrasto rožnate, metine in nebesno modre. Te odtenke uravnotežite z nevtralnimi belimi ali krem-bež odtenki.

Ne pozabite tudi na stenske ure podobnih barv ali motivov.


Romantični okraski za dnevno sobo

Dnevne sobe v romantičnem slogu ne bodo popestrile le vaze z živim cvetjem in svečniki, temveč tudi stenske dekoracije, zlasti slike na platnu. Preposte, nežne abstrakcije bodo naredile svoje.

Čeprav v romantičnem slogu prevladujejo bele in pastelne barve, uporabite bogatejše poudarke na nekaj dodatkih, da soba ne bo videti dolgočasna in osladna.

Romantično dekoracijo ohranite na skromni ravni. Prednost dajte kakovosti pred količino. Izberite le en glavni vzorec ali nekaj elementov, ki bodo določali splošni značaj dnevne sobe.


Romantični okraski za spalnico

Romantične spalnice si je nemogoče predstavljati brez svečnikov in (dišečih) sveč. Zato si jih privoščite v več oblikah in jih imejte razstavljene na komodi, skupaj s kosi, ki so vam še posebej pri srcu.

Okrasno ogledalo bo v sobo vneslo žensko prvino.

Če se počutite bolj drzno, eno od sten prekrijte s cvetličnimi tapetami. Pri tem lahko preostali del spalnice dopolnite le z nekaj preprostejšimi okraski.