Feta sir, oljčno olje, med in vodo zmešajte v mešalniku, da nastane kremasta zmes.
Breskve narežite na 6-8 rezin, jagode lahko pustite cele ali jih prerežete na pol, če so velike.
Rezine kruha in breskve popečite na žaru.
Jagode in češnjeve paradižnike položite v ponev za raclette in jih pecite na srednje visoki temperaturi ter po prvih petih minutah preverite, ali so pečeni. Nato jih odstranite iz ponve.
Rezine kruha namažite s kremastim sirom feta ter nanje položite sadje in rezine breskev z žara.
Na bruskete položite nekaj listov bazilike in po okusu dodajte med.
Gobe operite in očistite. Gobam odstranite peclje.
Češnjeve paradižnike in kroglice mocarele prerežite na pol.
V vsako gobo položite kroglice mocarele in češnjevega paradižnika (po 3-4 kose).
Gobe položite na žar in jih popečite. Za hrustljavo skorjico priporočamo, da jih na srednji temperaturi na žaru pečete 3-5 minut.
Ko so gobe kuhane, jih položite na posteljico iz rukole, pokapajte z balzamičnim kisom in dodajte nekaj listov sveže bazilike.
Postrezite z belim ali rdečim vinom.