Do 25 % popusta na pohištvo za dnevne sobe | Prihranite že danes →
Predstavljamo novo Bonami aplikacijo | Odkrijte njene prednosti →
10 € za vasRegistracijaPrijavaKošarica Menu

Poletje

Poletje je namenjeno doživetjem, ki si jih bomo zapomnili za zmeraj. Naj gre za piknike in grilanje s prijatelji, preživljanje časa ob morju ali počitnice v tujini, pomembno je, da ste pravilno opremljeni.

Na Bonami boste našli odlične pripomočke, od žarov, vrtnih sedežev, potovalk in napihljivih blazin, ki vam bodo pomagali uživati v poletju.

Lepote Slovenije

Običajno spregledamo lepote naše dežele, zato se to poletje odločite za odkrivanje Slovenije. Seveda, tudi druge države imajo krasne kraje, a koliko se jih lahko pohvali s cesto v obliki srca, magično dolino Soče, očarljivim Triglavskim narodnim parkom ali prekrasnim razgledom iz klifov v Mesečevem zalivu. Poleg priljubljenih turističnih krajev kot so Ljubljana, Bohinj in Piran, ponuja Slovenija še ogromno skritih, a prav tako, če ne še bolj očarljivih kotičkov - le poiskati jih je treba.

Spakirajte kovčke in začnite odkrivati Slovenijo, ne glede ali ali imate raje hladnejše gorske destinacije ali pogled na morje. Če se za konec tedna odpravljate v Portorož ali pa boste dlje časa dopustovati ob Blejskem jezeru, vzemite s seboj dodatke za plažo.

Se odpravljate na kampiranje ali na vikend v planine? Ne pozabite na prenosni žar in uživajte čas v naravi. Pa lep dopust!

Poletni ambient

Barve, zračnost in svežina. To so elementi, ki so značilni za poletno notranjo opremo. Prinesite jih v svoj dom. Izberite pastelne barve, kot so rožnata, rumena, turkizna, zelena ali oranžna. Popestrijo vsak prostor in vas napolnijo z energijo.

Svoj dom lahko opremite tudi v skladu s svojimi najljubšimi destinacijami. Imate radi grško kuhinjo? Na mizo položite moder karirast prt, dodajte nekaj belih in modrih krožnikov in takoj se boste počutili kot v grški taverni. Si želite španskega sredozemskega sonca ali neskončnih portugalskih plaž? Postavite vrtni ležalnik na sonce in si postrezite s tipično sangrio v vrču s pisanimi vzorci. Ste bolj ljubitelj Italije? Na osvetljeni terasi ali vrtu uživajte dober kozarec vina v spremstvu okusnih testenin ali slastne pice. Tako kot v skritih ulicah Neaplja ali Rima.

In če vaš um in duša hrepenita po sprostitvi, prenesite košček eksotičnega Balija v svoj dom. Dodatki z rastlinami in živalmi ter naravni materiali in odtenki bodo ustvarili magično vzdušje. Pravi tempelj sprostitve, za katerega vam ni treba potovati več tisoč kilometrov daleč.